fbpx

Όροι Χρήσης

Αρμόδιο νομικό πρόσωπο

Υπεύθυνο νομικό πρόσωπο υπό το πρίσμα της νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή είναι ο Παναγιώτης Δρακουλαράκος και με δ.τ. «Evolutionliquids», που εδρεύει στην διεύθυνση Αϊνστάιν 25, Τ.Κ. 18757, Κερατσίνι Αττικής, A.Φ.Μ.: 059120888, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4008757 και διεύθυνση e-mail: info@evolutionliquids.gr. Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@evolutionliquids.gr.

Νομικό Πλαίσιο

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της evolutionliquids.gr διέπεται από το γενικό δίκαιο προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) και την ειδικότερη νομοθεσία για τη ρύθμιση του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Περιορισμοί χρήσης

Οι επισκέπτες δεν μπορούν να αντιγράψουν (download), αναπαράγουν, διανείμουν, διαμοιράσουν, πουλήσουν, δημοσιεύσουν και κυκλοφορήσουν με οποιοδήποτε τρόπο υλικό από τον παρόντα δικτυακό τόπο, παρά μόνο για προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση, δεδομένου ότι δεν πλήττονται τα πρόσωπα και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που το προστατεύουν και το εκπροσωπούν. Τα γραφικά και οι εικόνες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο προστατεύονται από πνευματικά και συγγραφικά δικαιώματα (copyright) και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του αντίστοιχου υπευθύνου. Τροποποίηση του υλικού ή χρήση για άλλους σκοπούς διώκεται ποινικά.

Παραπομπές – σύνδεσμοι

Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές – συνδέσμους (links) σε άλλους δικτυακούς τόπους, κατασκευασμένους από άλλους οργανισμούς και ιδιώτες. Οι παραπομπές – σύνδεσμοι (links) αυτοί παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών. Η Evolutionliquids δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία ή παράλειψη εμπεριέχεται στις σελίδες άλλων δικτυακών τόπων καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους. Η Εvolutionliquids απεκδύεται κάθε ευθύνης για το περιεχόμενο των παραπομπών αυτών, στις οποίες ο χρήστης έχει πρόσβαση με δική του ευθύνη.

Ευθύνη επισκέπτη

Ο επισκέπτης των σελίδων και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην Εvolutionliquids από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

Ευθύνη της EvolutionLiquids

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Εvolutionliquids δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου της Εvolutionliquids στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου της Εvolutionliquids παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, η Εvolutionliquids αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Η Εvolutionliquids δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης η Εvolutionliquids δεν εγγυάται ότι ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές «servers» μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η Εvolutionliquids δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης και σε καμία περίπτωση η Εvolutionliquids.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε δημιουργήσει πρωτίστως κάποιο λογαριασμό στο κατάστημα μας. Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 4008757 όπως επίσης και με την παρουσία σας στο φυσικό μας κατάστημα.

Τρόπος και κόστος αποστολών

Για την αποστολή των προϊόντων σας συνεργαζόμαστε με την ACS Courier. Η χρέωση για την μεταφορά της παραγγελίας 3€ ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας, μεγέθους ή βάρους.

Τρόποι Πληρωμής

Το evolutionliquids.gr προσφέρει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας:

  • Με πιστωτική / χρεωστική / Prepayed κάρτα με ανακατεύθυνση στο Paypal ή στο Viva Payments.
  • Μέσω λογαριασμού Paypal ή Viva Wallet.
  • Μέσω αντικαταβολής του ποσού σε μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας.
  • Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Με βάση τον νόμο (Ν. 2251/1994), έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αζημίως και αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, επιστρέφοντας τα προϊόντα που αγοράσατε στην αρχική τους κατάσταση. Δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα που ενδεχομένως προκύψουν για την επιστροφή των προϊόντων. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε πριν από την πάροδο της σχετικής προθεσμίας να μας γνωστοποιήσετε την βούλησή σας για υπαναχώρηση εγγράφως. Οδηγίες για την αποστολή του αιτήματος σας όπως επίσης και την φόρμα για την ανάλογη φόρμα, μπορείτε να δείτε εδώ.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης οφείλετε να αποστείλετε τα προς επιστροφή προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας ανακοινώσατε εγγράφως την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση. Επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των αγαθών. Ευθύνεστε για τυχόν μείωση της αξίας των προϊόντων μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση ή τροποποίηση στα προς επιστροφή προϊόντα ενδέχεται να επιφέρει οικονομική επιβάρυνση.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και σύμφωνα με τα παραπάνω, το evolutionliquids.gr υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που καταβάλατε, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών χρηματικής μεταφοράς, με τα ίδια μέσα, που χρησιμοποιήθηκαν για την πληρωμή, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή μέχρι την επιστροφή των αγαθών.

Η επίσκεψη του δικτυακού τόπου evolutionliquids.gr αποτελεί για τον επισκέπτη, ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης μην χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο.